Vad är det för pass?

Cirkelfys, Zumba, Efit…..

Basgympa

Rörelse till musik. Enklare koordination, utan hopp men med jogging. Lättare styrka, balansträning.

Bas styrka

Samma intensitet som Basgympa, men större vikt på styrka. Gummiband används i passet.

Bodybars

Styrkepass med stänger (olika antal kg). Uppvärmningen kan vara med o utan stänger, enkel koordination och teknik, eventuellt med kort ”pulstopp”.

Cirkelfys

Ett varierande och roligt stationsbaserat träningspass. Med kroppen som motstånd, kombinerat med olika redskap tränar vi både puls och styrka. Stationerna är olika utformade från gång till gång, där alla kan utmana sig efter sina egna förutsättningar. Som en liten extra krydda så bjuder passet varje gång en liten extra utmaning i form av olika slags korta intervallövningar.

Core

Träning med fokus på mage och rygg – bålstabilitet

EFIT

Står för Effektiv Funktionell Intensiv Träning vilket är precis vad det är – träningsformen består av korta och intensiva pass uppbyggda av funktionella rörelseövningar som effektivt gör dig allsidigt vältränad. Trots intensiteten passar det både dig som är relativt otränad och dig som är vältränad och vill utmana din förmåga, då du själv styr över din nivå. Eftersom passen görs på tid upptäcker du annorlunda sätt att mäta dina framsteg och får nya perspektiv på din träning: T.ex. hur många armhävningar hinner jag göra på tre minuter.

Hatha yoga

Fysisk styrka, balans och rörlighet genom flöden och mer statiska asanas (positioner). Mental återhämtning och stressreducering med hjälp av andningsövningar och meditation.
Tag med matta samt överdragströja att ta på vid avslutande Savasana (vila).

HIIT

Högintensiva intervallpass (High intensity interval training). Du varvar 45 sekunders intervaller på max med en kort tid av vila och upprepar sedan samma procedur. HIIT Innehåller styrka, puls, spänst och core.

Medelgympa

Rörelser till musik – en genomkörare för hela kroppen. Hopp och styrka ingår.

BBs gubbar

Ett glatt gäng herrar som träffas för olika sorters rörelseglädje t.ex. bollspel.

Tabata

Intervallträning (20 sekunders) styrka och kondition.

Zumba®fitness

Är en entusiasmerande, effektiv träningsform med latino och ”world”-musik. Rörelserna utgår från danser såsom Merengue och Salsa!

Styrkemedelgympa

Rörelse till musik – en genomkörare för hela kroppen. Hopp och styrka med gummiband ingår.

/