Gymmix Karlskrona

En liten familjär föreningen för gruppträningsintesserade

Vad är Gymmix?

Gymmix är Svenska Gymnastiksförbundets registrerade varumärke för kvalitetssäkrad gruppträning. Föreningens samtliga ledare har gått basutbildning i Svenska gymnastikförbundet regi. De har även gått olika påbyggnadskurser, dels vad Gymnasikförbundet erbjuder men även andra utbildare.
Som motionär hos oss är du försäkrad genom Svenska Gymnastikförbundet.

Gymmix Karlskrona

Gymmix Karlskrona är en liten, familjär föreningen, med inriktning på gruppträning, där ledare, fixare och styrelse jobbar helt ideellt. Av inkomsterna från medlemskorten går större delen till lokalhyrorna. Vidare används pengarna bl.a. till vidareutbildning av ledarna.

möt

Ledarna & fixarna

Lottis

Jag har gillat att gympa sen första gång jag provade när jag gick i gymnasiet. Sen dess har jag alltid gympat i olika föreningar, med olika sorters gympa och med massor av olika ledare.
Jag tog steget till ledare i Gymmix för snart 25 år sedan och det är inget jag har ångrat.  Att vara gympaledare ger mig så otrolig mycket energi och man går alltid ifrån ett pass glad och svettig.
Jag tycker det är viktigt att all träning ska vara lustfylld annars masar man inte sig från soffan en mörk, kall och regnig kväll i november för att träna. Sen är ju så klart musiken superviktigt så
man känner att man orkar lägga i den där extra växeln på slutet.
Bästa gympalåten är Weather Girls ”It’s raining Men”

Cissi

Aerobics var min favorit när jag började träna på Gymmix.
2004 utbildade jag mig till ledare och då var jag först spinninginstruktör. Jag har även lett basgympa, bodybars, dansgympa, medelgympa, och cirkelfys. Sedan dess har jag vidareutbildat mig till Zumbainstruktör, Chiballinstruktör samt Hatha yoga-instruktör. Nu leder jag Zumba och yoga och några gånger per termin även lördagspasset…då blir det oftast Kettlebells som jag tycker är superkul!

Elin

Jag har varit ledare länge, för Gymmix. Har genom åren haft många olika pass, har nu BodyBars och ibland CF. Anledningen till att jag hållit på så länge är vår ”familjära” lilla förening. Jag känner också att vi tillåts ha personlig stil och alla ledarna hjälps åt, med så mycket man kan och orkar.
Våra medlemmar är helt fantastiska och med en ”klick” som går på många pass i veckan, så imponerad!

Lisa

Jag började min bana inom truppgymnastiken, först som aktiv sedan som ledare. Som instruktör inom gruppträning började jag 1995. Det var på den tiden vi spelade in våra pass på kassettband och mitt i passet tvingades springa och vända på kassetten. Har genom åren lett alltifrån bas till intensivgympa men leder idag medelgympa och efit, hoppar även in och leder tabata, cirkelfys och Core. Det jag älskar med gruppträning är variationen på pass, att alla kan delta efter egen förmåga men framförallt den träningsglädje och gemenskap som gruppen ger.

Felicia

Håller i Tabata och lördagspasset. Jag har alltid varit väldigt aktiv, jag började spela fotboll när jag var 8 år gammal och slutade i samband med en knäskada i 20års ådern. Jag började träna i Gymmix 2017, blev sedan fixare och sedan ledare. Så länge mitt knä håller så har jag även en hatkärlek till löpning och skulle vilja springa Göteborgsvarvet och även ett Maraton. Jag är även aktiv i styrelsen.

Susanne

Har sedan barnsben varit aktiv inom gymnastiken. Började som barnledare och senare ledare inom truppgymnastiken vilket senare ledde till att leda medelpass och styrkepass. När dotter nummer 2 kom till världen så blev det ett uppehåll från Gymmix men saknade den härliga föreningstillhörigheten och hittade tillbaka till Gymmix Karlskrona. Håller idag cirkelfyspass tillsammans med min man Tommy.

Tommy

Brinner för all form av träning, varit aktiv i en hel del olika föreningar och utövar lite all möjlig idrott.
Kom i kontakt med Gymmix för ca 5 år sedan och tycker det är en mycket bra balans i träningen.
Håller i dag cirkelfyspass tillsammans med Susanne, blir en bra mix när vi har fördelen att dela ideer och inspiration.

Bella

Hej, jag heter Bella och jag arbetar som sjuksköterska. Jag har alltid varit aktiv då jag har sysslat med hästsport, gym samt gruppträning och jag har varit ledare i Gymmix sedan 2017.
I Gymmix har jag varit ledare för högintensiva pass såsom Tabata och Hiit men jag har även kört pass som Efit och Cirkelfys.

Bernt

Pensionerad röntgeningenjör, hoppar in och jobbar extra vid behov. Inflyttad från Växjö sedan ett år, bor i Lyckeby.
Aktivt friluftsliv, segling, kajaking, cykel och promenader. Förutom Gymmix är jag engagerad i
Munskänkarna som kursledare.
Träningsinstruktör sedan 15 år. Utbildad i Gymmix regi.
Ledare Bas styrka.

Karin

Fixare samt vikare i Basgympa och Bas styrka.

Lena

Basgympaledare

Paula

Mitt namn är Paula och jag har varit fixare i Gymmix sedan höstterminen 22. 
Jag började träna på Gymmix 2018. Jag älskar att träna speciellt konditionspass och favoriten är löpning. 
Har varit aktiv större delen av livet och tidigare höll jag på mycket med bl.a. dans och gym.

Linda

Linda är fixare men är även vikarie på diverse olika pass.

Anette

Jag är utbildad skräddare och jobbar med inredning. Har varit engagerad i Gymmix i många år, först som tränare och därefter som fixare. Numera är jag också medlem i styrelsen.

Pernilla

Fixare

Bia

Ledare för BBs gubbar

Kerstin

Fixare

Bertil

Ledare för BBs gubbar

möt

Styrelsen

Charlotte

Ordförande

Felicia

Kassör

Lisa

Sekreterare

Annelie Cedergren

Ledamot

Maria

Ledamot

Anette

Ersättare

Frida

Ersättare

Jag har varit engagerad i Gymmix Karlskronas styrelse sedan 2004. Under åren i föreningen har jag varit motionär, ledare för team cykling, ledare för barngymnastik och även hållit i barnyoga. Nu för tiden är jag en engagerad förälder inom fotboll och innebandy.

Undrar du något?